top of page

BRIST PÅ FOKUS

FIENDE NUMMER 1:

Du förtjänar att ha fokus.

 

Fokus på det som är viktigt i ditt företag, och som tar dig framåt. Fokus på det som betyder mest, och på det som ger dig energi. 

Fokus är skillnaden mellan att lyckas och att stå och stampa. Fokus är det som bygger starka företag, och som skapar förändring. 

Fokus är det du har när jobbar som allra bäst, när du är flow. Eller när du lägger in en extra växel i slutspurten. Fokus är när det känns som bäst - och gör som mest skillnad. 


med en hel armé bakom dig? 

Vad kan du åstadkomma

Army of Doers ger dig tillbaka det kanske viktigaste som egenföretagare: Fokus.

 

Vi är en armé av assistenter som tar hand om de uppgifter du inte inte borde lägga din egen tid på. Du kan slippa den där uppgiften du inte hinner med, eller låta oss sköta det där du gör varje dag/vecka/månad och alltid suckar över. Du kan ta hjälp av oss för att komma snabbare framåt, för att agera på fler idéer, för att höja dina ambitioner. 

Du jobbar med oss helt på distans, genom appen, via mejl eller i de verktyg du gillar mest.

J3.jpg

Joanna Canclini

Kundansvarig, 
Operativ koordinator

  • LinkedIn

Erik Fors-Andrée

VD, 
Grundare

Erik-Fors-Andree-Go-Monday-webb-1_edited
  • LinkedIn

100+ assistenter


redo för dig

I vår assistentpool finns över 100 assistenter, både de med specifik kompetens och generalister som lätt sätter sig in i det mesta. Vi ställer alltid höga krav på noggrannhet, organisationsförmåga och problemlösningsförmåga. Som assistent är man snabb på att sätta sig in i nya verktyg och rutiner. 

Vi jobbar alltid på distans. Alla assistenter är svenska, men kan befinna sig var som helst i världen. 


Story

Founder's

När jag startade mitt första företag som 19-åring gjorde jag allt själv. Det fanns stolthet i det och jag var j*kligt nöjd med allt jag gjorde och kunderna ville ha mer. 

Men det fanns också en dold kostnad: en bristande hållbarhet i energi och fokus. Jag omfamnade varje uppgift med full energi, tills repetition och rutiner steg för steg tog större plats och dödade det kreativa flödet. Utan att veta det då, stagnerade min (och företagets) utveckling.  

 

Genom åren, när nya idéer och företag tog form, började jag söka svar i forskning och hos "produktivitetsgurus", som David Allens "Getting Things Done". 

Det förändrade mitt sätt att se på jobb och företagande. Jag lärde mig att vissa uppgifter behöver omedelbar uppmärksamhet, medan andra kräver längre, oavbrutet, fokuserat arbete. Jag insåg att många av de pressande uppgifterna kunde, och kanske till och med borde, anförtros till andra. 

 

Att anställa min första assistent var ett experiment fyllt av både framgångar och misslyckanden. Kultur- och språkbarriärer gav unika utmaningar (hon var på Sri Lanka om jag minns rätt) och jag lärde mig genom en serie av felsteg. Jag gav för generella instruktioner och ibland istället för specifika. Jag misslyckades med att kommunicera mina förväntningar och klargöra kommunikationsvägar. Men varje misslyckande var en lektion som finslipade mina metoder och min förståelse för värdet av att inte försöka göra allt själv. 

 

Army of Doers är en kristallisering av över ett decenniums erfarenheter. Vi kombinerar personliga insikter med våra kunders erfarenheter, utvecklar vår teknik och bygger en pool med assistenter för att minska tiden för överlämning och overhead-tid. 

 

Vi hjälper dig att kanalisera din energi där den hör hemma - på din passion och din verksamhets tillväxt. På det du är bäst på och gillar mest. På det som är mest värdeskapande. Vi finns för att förenkla och förbättra inte bara ditt arbete, utan ditt liv. Det låter stort, jag vet - men jag tror faktiskt att det handlar om det. 

  • LinkedIn
Erik-Fors-Andree-Go-Monday-webb-1_edited

Erik Fors-Andrée,

VD, grundare

Army of Doers

"Your focus determines your reality."

Qui-Gon,

The Phantom Menace

bottom of page